Vadvirág Camping
18.2°

A tökéletes helyszín családi nyaraláshoz

Pihenés, Balaton-part, naplemente

Felnőtt

Gyermek

Új szolgáltatások

még több élmény

Saját strand mindenkinek

A kemping hosszan elnyúló saját strandszakasszal rendelkezik, így mindössze néhány métert kell megtenned, és máris csobbanhattok. A kutyával érkező vendégeinknek elkülönített szakaszokat alakítottunk ki, hogy mindenki kedvére élvezhesse a Balatont.

Büfé, sütés-főzés

A kempingben több büfé is gondoskodik a finom ételekről, de ha inkább együtt készítenétek valami finomat, akkor irány a kisboltunk, és már indulhat is a sütés-főzés a faház felszerelt konyhájában, a vizesblokkban található közös konyhában vagy a kijelölt tűzrakóhelyek valamelyikén.

Gyerekövezet

Kempingünkben képzett animátoraink játékokkal, foglalkozásokkal és színes programokkal gondoskodnak arról, hogy az itt töltött idő legkisebb vendégeink számára is móka és kacagás legyen – miközben persze a szülők is kipihenhetik magukat.

Kapcsolódj ki!… azaz be!

Ha unod már a strandolást, és inkább mozognál kicsit, akkor sem kell messze menned. A kempingben található több sportpálya is, de ha úgy tartja kedved bérelhetsz kerékpárt vagy vízibiciklit is.

Kedves Vendégeink!

Az idei szezon véget ért, melynek izgalmait és fáradalmait kis csapatunknak is ki kell pihennie! :) Október 3-ától pedig újult erővel fogunk nekilátni a 2023-as szezon előkészületeinek!